perjantai 25. helmikuuta 2011

Posterous

No nyt on sitten sekin polkaistu alulle. Syy on nolo, eli se, että en osaa käytää Twitteriä. Yritin eilen rohkaista mieleni ja twiitata eteenpäin yhden Tietokone-lehden jutun. Osoite oli kuitenkin liian pitkä. ja Twitter kehotti minua olemaan "more clever"!!! Jostain muistelen lukeneeni, että on olemassa palveluita, jotka lyhentävät pitkä URL:it, mutta en vielä jaksanut ryhtyä tähän perehtymään. Sen sijaan tulin vahingossa eilen jotenkin tietämään, että Posterous voi lähettää kaikki postaukset automaattisesti Twitteriin....

Toinen, mikä Posterousissa houkuttelee on se, että sinne voi lähettää postaukset gmailina. Se puolestaan on juuri nyt houkuttelevaa, koska vihdoinkin minulla on puhelin, jolla gmailin käyttö on helppoa ja nopeaa. Kaiken kaikkiaankin huomaan nyt, että tuo puhelinhan se vasta houkutteleva laite onkin! Se Tietokone-lehden juttukin, johon yllä viittasin, käsitteli sitä, että älypuhelimet ja tabletit ryöväävät alaa tietokoneilta. Jo parin päivän kokemuksen jälkeen voin hyvin ymmärtää miksi.

Kaiken kaikkiaan huomaan hakevani nyt reittejä, jolla voisi helposti missä ja milloin vain laittaa eteenpäin viestejä, jotka sisältäisivät linkkejä, tekstiä ja puhetta/videota. Juuri tässä älypuhelin on aivan loistava laite! Miten kummassa saatoin näin pitkään olla ilman sitä?

Ja vielä: Posterousiin on kai helppo perustaa ryhmiä, eli sitä kautta se saattaisi olla kätevä myös oppilaiden kanssa työskentelyyn. Yhtälailla heillekin siis varmaan olisi mukavaa se, että voivat operoida gmaililla.

Loppuun vielä tutoriaali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti