perjantai 12. lokakuuta 2012

Hätäratkaisu

Suunnittelemme parhaillamme kollegoiden kanssa esitystä koulumme tvt:n käytöstä kuntavesoon. Tekeillä on esimerkiksi teaserivideo. Sitä varten tein visualisoinnin oppilaiden+opettajien ja mobiililaitteiden välisestä suhteesta. Sainpa aiheen kokeilla samalla yhden infografiikkapalvelun eli Infogramin käyttöä. Selkeä palvelu, mutta oletus on jakaminen Facebookiin, Twitteriin tai Pinterestiin. Sen lisäksi saa upotuskoodin. Kun en nyt keksinyt muutakaan järkevää paikkaa, mihin tämän upottaa, ja mistä sitten napata ruutukaappaus videota varten, niin upotin tänne.Aina puhutaan siitä, että tekniikka ei yksin riitä ja että touhu on kouluissa liian teknologiavetoista. Se on totta, mutta yhtä lailla on kyllä totta sekin, että hankala tvt:n käyttöä on kouluissa edistää ilman niitä työkaluja.

Tästä tuli nyt tämmöinen tynkäpostaus, mutta sauna odottaa. Palaan asiaan viimeistään, kun vesomateriaalit ovat valmiit. Siihen asti hyvää lomaa kaikille, joilla loma on jo alkanut! Meillä onnettomilla se alkaa vasta torstaina.

2 kommenttia:

 1. Hei Nina, käytämme eJournalia etenkin Euroopan ja Intian koulujen yhteistyössä. Sinne voi upottaa.Patrizia Tirel on tehnyt esimerkkejä eri palvelujen upottamisesta
  http://daf.eduprojects.net/patrizia/

  Iloisesti moi,

  :-) ilpo
  Ilpo Halonen

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä Ilpo! Täytyypä tutustua :)

  VastaaPoista